Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Pént. Okt. 29, 2021 11:47 am
Nindaer && Eyra
“No matter how lonely you get or how many birth announcements you receive, the trick is not to get frightened. There's nothing wrong with being alone.
megkönnyebbülten néztem végig rajta, ahogyan kimondta a szavakat. Éreztem, ahogyan a megfeszült izmaim lassan elengednek. Kis félelemben voltam ettől, hogy esetleg emlékei lesznek, és persze nem ennek a félnótásnak. - Akkor jó. - Emelem feljebb a tekintettem. Kezdő volnék mindenben, és ki kell tanulnom még mindent. Abban reménykedtem, hogy ő talán jobb és segíthet nekem ebben, de tévedtem. “Úgy hittem felkészültél” mondja. Arcom eltorzul, és nagy levegőt veszek. - Csak nem képzeled, hogy ebben megyek. - Vonom össze a szemöldököm, s hangom teljesen nyugodt, és halk, még egy mosolyt és hozzá teszek a végén. - Ebben vagyok már 20 perce. - Rázom meg a fejem. - Egy óra, az istenek áldjanak meg. - Mondom, de persze ezt nem szószerintnek szánom. - Ám legyen. - Mondom, s kihúzom magamat.
Nîndaer Kedvelte
Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
there was more to you than the insipid whore you present yourself to be
Utolsó Poszt ∞ Kedd Okt. 26, 2021 5:06 pm
Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
“We all hang on to something we know we're better of letting go. It's like we're scared to lose what we don't even really have.
- Ez a féleszű holnapra azt sem fogja tudni, hogy mi a neve. A célpontunkat illetően pedig nem hiszem, a kékeken kívül megéri a napot, hogy másnak is elmesélhesse a történetét – suttogom kettőnk közé a lehető legnagyobb nyugalomban, ugyanis a legkevésbé érinti meg a lényemet, ha ember embernek válik farkasává. Megérdemlik a sorsukat, egytől egyig. Arra azonban, hogy még egészen két órát kíván meg tőlem, leheletnyire megemelem a szemöldökeimet, s óhatatlan végigmérem a küllemét, mely úgy vélem, jelenleg is pontosan annyira felel meg a célnak, mintha két függővel több lenne a barna fürtjei takarta fülében… - Úgy hittem felkészültél – osztom meg vele az aggályaimat. - Egy óra, nem több. S mondj egy találkozási pontot, még vissza kell mennem a másik adagért – jegyzem meg, mihelyt eszembe ötlik, a saját próbálkozásom eredményét a bájital kikeverésére érintetlen pompájában hagytam az emeleti szobában.
Nîndaer
Fejvadász vagyok
I like muted sounds, the shroud of grey, and silence that comes with fog.
Utolsó Poszt ∞ Kedd Okt. 26, 2021 2:09 pm
Nindaer && Eyra
“No matter how lonely you get or how many birth announcements you receive, the trick is not to get frightened. There's nothing wrong with being alone.
Mindennél jobban akartam már innen szabadulni, és örültem annak is, hogy ennek a csodálatos úriembernek – minden szarkazmussal átszőve – sem kell tovább élveznem a társaságát, hát még az ágyban fetrengve folytatni. Megőriztem ma a testem, és pihentettem, a nyakamon lévő sebnek is szüksége van a pihenésre, hiszen lassan ám, de kezd elmúlni, s néha már a torkom se rendetlenkedik egy, egy kimondott szó után. A végjáték azonban a legjobb volt, ahogyan a pengém belé mélyesztettem, s a meleg vére elöntötte a testem. Hát felkerekedtünk, mint ki jól végezte dolgát, ám a szavaim itt sem tudtak megmaradni csinos kis ajkaim között, s kibukkantak. Nem tudom, hogy Nin miképpen vélekedik, hiszen olyan ügyesen szarja le bármit is mondok neki, hogy már művészi, ám hála isteneknek némaságot nem fogad, s megered a nyelve. - A memóriával még probléma lehet. – Állapítom meg, csak fenn hangon magamnak, már nem várok választ, persze tehetné. Félő, hogy az alany visszamondja a történéseket. Gondolataimba merülök, és akkor ránt vissza a kérdése. - Kell pár óra, adj kettőt. – Mondom, majd tettre készen lépek kettőt előre, s pillantok vissza, hogy követ-e.
Nîndaer Kedvelte
Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Utolsó Poszt ∞ Vas. Okt. 24, 2021 5:01 pm
Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
“We all hang on to something we know we're better of letting go. It's like we're scared to lose what we don't even really have.
Nem kerüli el a figyelmemet Eyra szarkazmussal telt köszönete, ám viselje következményét, ha rám hárítja, ami az ő dolga volna. Egyébiránt hasznosnak érzem egy, a meggyőződésével merőben eltérő dolog kijelentésére buzdítani a szószátyár alakot, hiszen ha sikerül kimondatni vele, amit a legkevésbé akar, egyértelművé válik a bájital sikeressége. Mihelyt pedig ez megtörténik, nem vagyok hajlandó több momentumot elfecsérelni egy ostoba kérészéltű társaságában, s tekintve, a leány sem vonakodik követni, bizton veszem, hogy ő is szívesen szabadult a vörheny hajú kényelmetlen figyelmének kereszttüzéből. A fogadó egy távolabbi pontján állunk meg, s csupán akkor felelek a kérdésére, miután meggyőződtem arról, nem jut beszédünk méltatlan fülekhez. - Talán… Bár meglehet, ha leplezetten adagoljuk az utasításokat, és nem érzi a másik fél a meggyőződésével szembemenő kényszert, könnyebben hat – osztom meg vele a nézeteimet, mielőtt szusszannék egy csöndeset. - Szükséged van még készülődni, vagy mehetünk az ízléstelen mulatságukba? - vonom meg az egyik szemöldökömet halványan, várakozással figyelve Eyra vonásait.
Edeyra Rolar Kedvelte
Nîndaer
Fejvadász vagyok
Utolsó Poszt ∞ Szer. Okt. 20, 2021 3:17 pm
Nindaer && Eyra
Rúgásom olyan volt, hogy talán meg se érezte. Semmilyen jelet nem mutatott, így megfordult a fejemben, hogy nagyobbat rúgjak oda neki, de nem tettem. Már nagyon hányingerem volt a férfitől, hiszen nem csak maga volt undorító, de még a szaga sem volt a legkellemesebb. Tudom, hogy minden férfi valamiféle istenek elleni dolognak éli meg a fürdést, de azért néha nem árt, vagy legalább egy kis illat lenne rajta, de nem. És a néhai böffentése sem segített, vagy az elviselhetetlen ser szag. Nin még mindig szótlanul ült, és már bosszantott, ám ekkor megmozdult. Legalább tudom, hogy nem halt meg. Mozdulata pedig egy korty volt, ami után sajnos még is kinyitotta a száját. Azonnal rá kapom a tekintettem, akarva akaratlanul, s összehúzom a szemöldököm mérgesen. - Kösz.. – Suttogom, nagyon halkan, de tudom azt, hogy ő hallani fogja a helyes füleivel. Vissza pillantottam a férfire, és figyeltem, ami az arcára kiülhetett. Szenvedés, ami legjobban leírható az arc izmai ráncolnak, és verejtékezik. Először felnyög, majd csak kimondja amit Nin mondatott vele. Elmosolyodom, bár ez inkább sértő kellene lennem. - Köszönöm. – Mondom neki, majd felállok, hiszen Nin is már javasolja. Elindulunk egyik távol eső sarokba ott hagyva a kétségbe esett férfit. - Nem kellett volna ennek határozottabban működnie? – Kérdezem kissé meginogva.
Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Utolsó Poszt ∞ Pént. Okt. 15, 2021 6:51 pm
Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
Egyetlen izmom sem rezzen meg Eyra asztal alatti, jelző értékű rúgása végett, s még csak nem is viszonozom a gyengéd figyelmeztetőjét - habár szívem óhaja szerint lágyan megemelném az egyik szemöldökömet, elvégre úgy érzem, kettőnk viszonylatában én bírok nagyobb önuralommal. Amely akkor is az előnyömre válik, miként hiába várom a leány frappáns módszerét a bájital kipróbálására, az nem érkezik el. Tehát így fog ez zajlani a későbbiekben… Miért is reméltem, hogy félrészt közös vérünk okán legalább minimálisan megbízhatok benne s abban, amiben elméletileg a legjobb, de kettőnk közül határozottan kiemelkedőbb. Sóhaj ennek ellenére nem gördül le a mellkasomról, hanem egy újabb, apró kortyot követően óvatosan az asztalra egyengetem a korsómat, és minden kreativitásomat egyetlen undok célnak szentelve megszólalok. - Eva cseppet sem vonzó. Te is így gondolod. Mondd meg neki – jelentem ki csöndesen, ám a férfi és Eyra fülének hallhatóan. Nem kérdezem, igaz, ha kívülről szemlélné valaki a megállapítást, tán még annak is elkönyvelhető volna az utasításom, mely merőben eltér a… Mi is volt a neve? Nagyképű kérészéltű eddig hangoztatott véleményétől. Az ábrázatára először zavarodottság kucorodik, majd letagadhatatlan elbizonytalanodás, amint a tekintetét lassacskán átvezeti rólam a mellettem ücsörgőre. Hathatós belső káosz bontakozik ki az elméjében, melynek bizonyítéka a halántékáról komótos tempóban legördülő verejtékcseppekben manifesztálódik. - Ehm… - nyikkan meg reszelős hangon a józan meggyőződésével és a szavaimmal vívódva. - Tényleg nem valami szépség kegyed, már ne vegyed zokon – nyögi ki nehézkesen a féltestvéremnek címezve, minden idegszálát megfeszítve az utasítás teljesítése ellen. Nekem azonban nincsen szükségem több bizonyítékra, felkelek a székemről. - Gyere, eleget láttunk – suttogom Eyrának, s amennyiben nincs ellenvetése, hátrahagyom a majdnem teli korsómat, hogy a fogadón kívül vagy annak egy távol eső sarkában egyeztethessük a végső tervünket.
Nîndaer
Fejvadász vagyok
Utolsó Poszt ∞ Szer. Okt. 13, 2021 6:31 pm
Nindaer && Eyra
Valamiféle pirulást hagyom az arcomra kerülni, sokat gyakoroltam azért, hogy hatásos legyen. Ilyenkor egy emlék felidézése van a segítségemre. Rá gondolok ilyenkor, ahogyan ében fekete hosszú hajával játszik, és ajkába harap finoman, s rám veti gesztenye barna tekintetét. Ez mindig hatásos, majd ekkor szóra nyitom ajkaim. - Köszönöm. – Mondom a dicsérő szavaknak, s az asztal alatt finoman megrúgtam Nint, éppen csak olyan finoman, mint ha csak a véletlen lenni, hiszen mellé lábat váltok így meg eshet ilyenkor a véletlen találkozás az asztal alatt. - Egy ilyen derék embertől, mindig kellemes a bók. – Mondom. Belekortyolok a fertelmes italba, amit olyan jóízően adok elő, mint ha csak az lenne életem itala. A finom habot nyalom le kellemesen a szám szélléről, és belül, mélyen örülök annak, hogy végre ivott. - Ugyan, talán a csipet fahéjat érezheti a kedves úr, amivel az itteni csapos készíti, ugyan borsosabb, de igazi ínyencség. Bátorkodtunk erre meghívni, ha már mátkám tartozott önnek. – Mosolygok, és a kezéhez érek. - Nagyon jó hatással van a testre, és a lélekre. Na de ilyen embernek tán nem is kellene. – Bókolok neki. Jaj olvashatna Nin a gondolataimban. Hogy az istenekbe tudjuk, ha hatott? Kellemesen rá pillantok Elfemre, és remélem, érti a pillantásom okát. Fejemben csak azt síkít; ÉS MOST?
Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Utolsó Poszt ∞ Vas. Okt. 10, 2021 6:02 pm
Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
Elképzelésem sincs róla, Eyra vagy a hozzá hasonlóak miként képesek effajta meggyőződéssel mímelni az érdeklődőt és a szimpátiát. Én is képes vagyok az igazság elfedésére, megmásítására, sőt, mások megtévesztésére, de sohasem ilyen módon. A gondolattól, hogy bazsalyogva pátyolgassam egy megvetésre sem méltó emberi lény önérzetét, egyszerre fordul fel a gyomrom és borsódzik végig a gerincem mente. Azonban a módszer hatékonyságát nehéz elvitatni, a méltató szavak és a leány érintése okán elégedett, büszke vigyorra rándul a férfi szája, s bizton veszem, már is képes volna a féltestvérem puha tenyerébe helyezni minden bizalmát. - Eva… Szépséges név egy szépséges asszonynak – duruzsolja, mielőtt „barátian” a kezemre csapna egyet. - No ne félj koma, nem lopom én el a mátkádat! De hát a szépet meg szokás dicsérni, no – nevet fel öblösen, és meglehetős önuralmat szükséges magamra erőltetnem annak érdekében, hogy ne kapjak rá visszakézből a csuklójára, majd tekerjem ki az asztal felett. Szerencsére Eyra felszólítása az ivásra kellően kizökkent elsötétedő képzelgéseim közül. - Igyunk igyunk! Méghozzá micsoda öröm! - vonogatja meg a szemöldökét a lány felé, aztán megemeli a korsóját, és lelkesen ki is issza minden cseppjét a benne hullámzó sernek. Ezúttal is próbálom a saját poharam mögé rejteni a megilletődöttségemet. - Hah! Ejha, miféle itóka volt ez? Meg mernék esküdni, valami édeskés utóíze volt, de én mondom, előnyére vált ennek a lőrének. Látszik, kegyednek remek az ízlése – dicsérgeti tovább Eyrát. A nyelvem hegyére kúszik az utasítás, kérjen a fogadóstól egy vajazókést és szúrja hasba magát vele, ám a bájital próbájának lehetőségét csakugyan a mellettem ücsörgőre hagyom, hátha az ő elméjének lankáin gyöngédebb ötletek eresztenek gyökeret.
Edeyra Rolar Kedvelte
Nîndaer
Fejvadász vagyok
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Okt. 09, 2021 7:09 pm
Nindaer && Eyra
Nin és helyet foglalt, és kezdetét vette a móka. Izgatott voltam, hiszen nem tudom mit várjak. Már az elkészítése is olyan volt, mint amikor két szűz áll egymás előtt, és próbálják kitalálni, hogy mit kezdjenek a nemi szervükkel. Bókját természetesen mosollyal fogadom, majd mikor a férfi a nevére hívja fel a figyelmet, rögtöna kezéhez kapok. - Az el is hiszem, nézzenek oda micsoda muszkli. – nyomkodom meg, és dicsérem azt. Egy átlagos férfi, semmi több. Ilyeneket eszek reggelire. - Eva a becses nevem. – Biccentem a fejem, mint ha csak egy úrral beszélnék. Megvárom Nin mit mond, nem tudom azt akarja-e, hogy igazi neve hangozzon el, így nem is kísérlem meg. Saját nevem nem adom ki, próbálom azt elrejteni. Lehet rosszul teszem, hiszen vannak kik ismernek, ám most hála az istenek védő tekintetének, nem látok egyet sem. - Nos igyunk a megismerkedésünk örömére! – Emelem meg a poharam, és várom, hogy ő is megemelje, fél pillantásig rá nézek Ninre. Istenekre, legalább most legyen valami színészi vénája. Remek gyakorlás ez a későbbikre. Talán tényleg jobb lesz, ha azt hazudjuk, hogy néma. Remélem beleiszik, én megemelés után viszont kortyolok. Ki nem állhatom a sert, bort és finomabb italokhoz vagyok szokva. A ser számomra a putri, az elegancia megtagadása.
Nîndaer Kedvelte
Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Okt. 07, 2021 8:47 pm
Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
Fogalmam sincs, mikor felejtettem el mosolyogni. Mondhatnám, hogy a momentumban, mikor az anyám szíve darabjaira tört s cserben hagyta a testét, vagy miként ráleltem a lemészárolt közösségemre, de valójában nem tudnék egyetlen pillanatot sem kiemelni, mely éles határvonalként billogozható volna. Általában gondolni sem szoktam rá, ám ezúttal Eyra példáját követve s leülve az asztalhoz a vörös hajú férfi társaságába, érzem, hogy helyénvaló lenne leképeznem a vonásaikat. Egészen görcsösen mozdulnak felfelé a szám sarkai, amint minden egyes izom az arcomban a görbület ellen küszködik. - Micsoda takaros asszonykája van! - csattan fel hirtelen a részeges alak, bárgyú vigyorral élvezve a leány közelségét, érintését. Rendkívül szánalmasak az emberek és az állatias ösztöneik, melyek egyetlen szekundum alatt képesek felülírni a józan ítélőképességüket. Igyekszem nem elhúzni a számat, aminek egyetlen módja, hogy a feltörekedni kívánó fintoromat a kupa sörömbe rejtem. - Ealbar vagyok, de a többség csak Medveölőnek hív – kidomborított mellkassal mutatkozik be, s nehezen állom meg, hogy ne emeljem a magasba a szemöldökeimet. - Hát a szép kisasszonyt miként lehet szólítani? Jah és hát az urat, kinek ilyen fancsali kép nem áll jól ilyen csinos fehérnéppel az oldalán – csóválja meg a fejét, s noha próbálja leplezetten intézni a sokat sejtető pillantásait, valójában a napnál is világosabb, hogy éppen „elszeretni” siet az „asszonyomat”. Emberek… - Flan – bököm ki csöndesen az első otromba embernevet, ami az eszembe ötlik.
Edeyra Rolar Kedvelte
Nîndaer
Fejvadász vagyok
Utolsó Poszt ∞ Kedd Okt. 05, 2021 3:59 pm
Nindaer && Eyra
Büszke voltam rá, hiszen még is sikerült neki az, amire nem gondoltam. Egy lehetetnek ígérkezett küldetés, ám megugrotta. De jobb is, hogy így történt, hiszen edzenie kell magát majd a küldetésünkre. Nem csak a fiola tartamát próbáljuk ma ki, hanem az együtt dolgozást, és a viselkedést is. Sokat kell tanulnunk egymástól, és nekem is sokat kell tanulnom a nyilvános szereplésről. Mint ahogyan mondottam eddig csak a szobám, vagy fogadók szobájának a melegéből sikerült e fajta dolog. Mindig az aktus hevében vágom el a torkukat, és ízlelem meg vérüket. Nyilvánosan soha nem kellett még ölnöm, és nem is akarok. Nem vagyok harcos, így esélytelen lenne, hogy megvédjem magam. Még csak tanonc sem vagyok, és az alkímiában is csak kezdő. Szeretnék többet tanulni, és fejleszteni magam, így remélem Nin ember segítségemre lesz a jövőben. Boldogul, mondta. Elindultunk, mosoly az arcomon pihent, ahogyan eddig. Néha csodálkozom, hogy nem áll be az arcom minden izma, de talán ez is jobb volt, hogy gyermekkorban kezdtem elsajátítani. nyelveket tanultam, mozdulatokat, majdan idősebb koromban a szexualitás művészetét is. Hozzám szól, én pedig mézes mázosan leteszem a férfi elé a sert, s finoman érintem meg a hátát. - Itt is van jó uram. – Mondom, majd hátsó kezemmel megsimogatom a férfi hátát. Leülök mellé, és figyelem a reakcióját.
Nîndaer Kedvelte
Edeyra Rolar
Alkimista vagyok