Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath

Agancs szoba - Page 4 KaDiPE5
Agancs szoba - Page 4 KaDiPE5

Agancs szoba

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Utolsó Poszt Vas. Aug. 29, 2021 9:57 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
We all hang on to something we know we're better of letting go. It's like we're scared to lose what we don't even really have.

A késő délután gazdag, testes fénye aranyozza be a bérelt szoba terjedelmét a tágasra nyitott ablakon keresztül. Melengető érintése a fakó, elnyűtt bútorokba is életet lehel, míg félig az ölemben pihentetett kardomon játékosan csillan. Leheletnyi hunyorral fordulok a ragyogás irányába, ami mellett könnyedén szökik be a helyiségbe a közeledő ősz hűvös szellője, éppúgy a nem is oly távoli főtér monoton zsivaja. Az épület mellett páncélos őrjárat masíroz végig, a fémek ritmusos csörgése összetéveszthetetlen billogja a közelségüknek. Azonban nem az ő lépteiket kívánnám már hallani, ellenben az Elrendeltek nővéréit, akivel egymásba fonódó feladatunk nem átall minden alkalommal mélyre nyúló iszonyt idézni a zsigereimbe. Jobban esne túl lenni rajta.
A számat puhán összeszorítva fordítom vissza tekintetemet a pengémre, melynek ápolásából mindössze az utolsó felvonás maradt hátra. Gondos mozdulatokkal nyúlok el egy tiszta rongyért, amelyre egészen keveset viszek fel csupán a mellette várakozó minőségi olajból, majd rutinosan kezdem átkenni vele a fémet. S alig, hogy belekezdek, a nevéhez fel nem érő szoba ajtaja hevesen csapódik ki, túloldalán pedig egy jól ismert alak bont formát. Megakadok a tevékenységemben, s résnyire húzott szemhéjak mögül mérem végig Eyrát, kinek jelenléte akár egy szellemé. Megzavarja a nyugalmamat a tény, egyáltalán nem hallottam közeledni.
- A kopogás hasznos tevékenység. Megakadályozza az egészségkárosodást, például egy íj jóvoltából – bökök a mellettem húzódó asztalra, melyen a kardápolás kellékeinek társaságában a számszeríjam is felsorakozik. Igen váratlanul és igen végzetesen is alakulhatott volna a felbukkanása. - Csukd be magad után az ajtót – teszem hozzá csöndesen, s ha volna hozzá kedvem, a hangszínemet bizton úgy lejteném, hogy korholásnak tűnjenek a szavaim.
Amíg a kérésemnek megfelelően tesz, illetőleg besétál a szobába, folytatom a munkát a fegyveremen, s pusztán az állam biccentésével jelzem az egyetlen szabad szék felé a közelemben, hogy nyugodtan helyet is foglalhat.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

I like muted sounds, the shroud of grey, and silence that comes with fog.

❖ Történetem : ❖ Ulron :
525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Kezdő (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Agancs szoba - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 29, 2021 7:46 pm
Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them

❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Agancs szoba - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Tarad szoba
» Teknős szoba
» Vörös szoba
» Éjszakai pillangó szoba
» Első emelet, tízes szoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Calden :: Szárnyas Csikó fogadó :: Emeleti szobák-
Ugrás: