Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath

Agancs szoba - Page 2 KaDiPE5
Agancs szoba - Page 2 KaDiPE5

Agancs szoba

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Utolsó Poszt Kedd Szept. 14, 2021 10:04 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
We all hang on to something we know we're better of letting go. It's like we're scared to lose what we don't even really have.

Csöndes hümmentéssel fogadom a szavait, amelyekkel teljes mértékben egyetértek. Tán, még ha egy emberéből is volna a lelkem, akkor sem tudnám mímelni a mulatságba illőt, így hát reménykedek; a megközelíthetetlenség holmi ostoba taktikai megfontolásként, semmint elriasztó attribútumként fog lecsapódni a vendéglátókban. Bízom mindemellett abban, hogy Eyra eleget fog tenni a korábbi kérésemnek, bár mit is várhatnék tőle…
Szúrós pillantással mérem végig a nevetéstől felragyogó ábrázatát, mely riasztó hasonlóságot idéz bennem Nestorral és Edeyrával. Ha már egyébként is a kérészéltűeket kellene leképeznem, szívesen köpnék a földre.
- Nem áll jól az ostobaság, ám ha tetteted, még rosszabb – vonom egymásnak leheletnyire a szemöldökeimet, a magam részéről az ágy szélén foglalva helyet. Kellemetlenül nyikordul alattam az ósdi bútordarab, melyben ha tökéletes volna a csönd, még a leány is hallaná a percegő szuvakat. - Először is ne ültesd gyakorlatba a te… feladatodat. Másodszor pedig stratéga vagyok, de ember nem. Így hát neked szükséges megítélned, egy főként emberektől nyüzsgő, zárt mulatságon egy elfet vagy egy embert látnának szívesebben? - teszem fel a kérdést, nem különbül erőltetve a hangszálaimat.
A kérdése persze jogos, s rá kell döbbenjek, ez az egész minden „romantikus” elképzelésem dacára rettentően megerőltető lesz mindkettőnk számára. Nem hiába vagyok fejvadász, ugyanis ha kedvelném a színjátékokat s volna bennük tehetségem, már egy fogadó színpadán pengetném a húrokat, s nem itt koptatnám a számat…
- Elképzelésem szerint, amennyiben sikerül bejutnunk, először is elvegyülünk, beszélünk, ha rendkívül muszáj… Aztán megkeressük Kadoretet, megitatjuk vele a bájitalt, nyilván vajmi italba keverve. Onnét pedig már egyszerű dolgunk lesz a kékek elé vitelével. Meglátás? - finoman oldalra biccentve a fejemet fülelek az esetlegesen felmerülő kérdéseire, vélekedéseire.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

I like muted sounds, the shroud of grey, and silence that comes with fog.

❖ Történetem : ❖ Ulron :
525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Kezdő (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Agancs szoba - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 13, 2021 10:26 pm
PRAISE THE GODS II.
Nîndaer & Edeyra
Impossible is just a word thrown around by small men who find it easier to live in an ordinary world than to explore the power they have to change it!
Igyekszik befejezni a mosakodás, ezek szerint szavaimnak nem hitt, vagy el kerülte a figyelmem valami apró dolog, ami csak az Elf szemei engednek látatni. Mind hiába, nem vagyok Elf. Én a becses emberi fajt képviselem, és semmilyen módon nem korcsosultam el. Büszke vagyok, hogy az istenek magáldottak engem ezzel az áldással, és így még jobban szolgálhatom őket, a kékek zászlaja alatt.
- Hát, ha megszólalsz minden látszat oda. – Bököm oda, de talán már erős volt? Nem, kétlem, nem igazán tudnám tán megbántani. Kicsavarja a rongyot, a hangja kellemesen csilingelt a fülemben. Mindig is imádtam a víz simulékony hangját, és azt is, hogy képes elhozni a megtisztulás édes érzetét, amit oly annyira imádok.
- Nem tudom. Nem te vagy a stratéga? Nem ebben állapodtunk meg? – Vonom fel kérdően a szemöldököm, és biccentem enyhén a fejem.
- Tudod.. én csak a finom nedves menedéket adom. – Nevetem el magam, és keresem meg a helyem, ahonnan elzavart. Leülök, és keresztbe fonom a lábam. Kibontja haját, amin pillanatra elmélázom, és csodálkozva nézem, persze finoman.
- És akkor mi leszel? Mulatozó férfi, aki néma? – Vonom össze a szemöldököm. Még mindig nem egészen értem, hogyan is akarjuk ezt véghezvinni. Annyit tud kioktatni, tessék elő vele, magyarázza el nekem.

Nîndaer Kedvelte

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

there was more to you than the insipid whore you present yourself to be

❖ Történetem :
₰ Maybe just an average whore?
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Vas. Szept. 12, 2021 9:26 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer
We all hang on to something we know we're better of letting go. It's like we're scared to lose what we don't even really have.

Sértése olyan mértékben váratlanul ér, hogy elkendőzni sincs időm a döbbenetet, ami neveletlen kölyökként kapaszkodik fel az ábrázatomra. Nem kimondottan az lep meg, ilyen ízes szitkokat ismer a nyelvünkön, hanem, hogy kivételesen jóindulatból fogant megjegyzésemet is támadásként értékelte. Mégsem sietek tisztázni magamat, ellenben egy barátságtalan hunyorítással elfordulok tőle az ágy irányába. Rég elfogadtam már, hogy elvadult természetem az óhajaimon felül létezik, így nincs kényszerem bűnbánattal esdekelni a bocsánatáért. Persze, még ha akarnék, sem tudnék, ugyanis Eyra hátrahagyja a szobát, az én feladatom pedig másfajta készségeket kíván meg tőlem.

Visszatértét majdnem akkora megilletődéssel fogadom, mint korábbi zsörtölődését, noha ezúttal közönyös arckifejezésem az égvilágon semmit nem árul el az érzéseimből. Néhány kitartott momentum erejéig hagyom a tekintetünket összeakaszkodni, bár magam sem tudom, hogy miért, aztán visszafordulok a mosakodást befejezni.
- Ne tévesszen meg a látszat – jegyzem meg csöndesen, újfent kicsavarva a rongyot, majd miután félretettem száradni, magamra kapom a lezser inget is. Csupán akkor akadok meg a mozdulataimban, mikor nagyjából a nadrágomba tuszakoltam az alját. - Azt akarod mondani, hogy embernek kell kinézzek? - emelem meg az egyik szemöldökömet, a bensőmben dúsan burjánzó pánikkal karöltve. Ha tűzön égetnék a talpaimat, sem tudnám hitelesen mímelni a fajtájukat, legfeljebb küllememben...
Mélyet szusszanva kezdem kibontani a hajamat, hogy az eddiginél lejjebb s szorosabban tűzzem hátra, jótékonyan eltakarva a füleimet - már amennyiben úgy kívánja Eyra. Ebben a döntésben nagyobb bizalmat szavazok neki, ugyanis ha rajtam múlott volna, még a váltás ruháim sem pompáztak volna egyéb színben a feketénél.
- Úgy jobban járunk mindketten, ha némának adom ki magamat – pillantok rá megadással.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Vas. Szept. 12, 2021 8:58 pm
PRAISE THE GODS II.
Nîndaer & Edeyra
Impossible is just a word thrown around by small men who find it easier to live in an ordinary world than to explore the power they have to change it!
Érdekes volt felfedezni valódi vonásait, és elmerülni bennük, bár nem igen hagyta meg nekem ezt az örömöt sem. Emberismereti tanárom erre azt mondaná, hogy rejtegeti önmagát elég rendesen.
- Tiéd lenne a legszebb látvány. – Vonom meg egyik szemöldököm játékosan. Megtorpanok, és elképedek a hozzám intézett szavaim. Minden kritizálhat bennem, de a küllemem az, amire a legjobban adok.
- Thostodh sui orch. - (Úgy bűzlesz, mint egy ork.) Szitkozódom, én is, hiszen azért vannak határok. Már is megbántam szavaim, amiket ha tehetném, azonnal vennék vissza tőle. Meg se érdemli, hogy nagyságommal egy levegőt szívjon, hmm. Jó Eyra, ne ess túlzásokba. Szólt egy hang a fejemben.

Sajnos beigazolódott a gondolatom, és meghallotta jöttemet, hiszen a fejét azonnal kapja oda. Kukucskálásomból lépek elő, ami nem járt sikerrel, m még így is van benne valami vonzó.
- Nézd, emberi formád van. – Biccentem kissé oldalra a fejemet. Tekintetében most jobban feltűnik, ha enged egy pillanatra belenéznem, valami furcsán ismerős. Vagy talán csak ilyen lenne olyan szemébe nézni, akár nem egy húsként pillant végig rajtam, hanem egyenlő félként? Bár túlzás ezt állítanom, hiszen nem viselkedik kedvesen velem, ám még is hiába minden szavaim hozz, nem kezel engem egy ágyékát melengető tárgyként.
- Viselkedésedben se légy túl…- Fintorodom el, és emelem meg az ujjam végig mutatva rajta.
- Ön magad. – Válaszolom, majd ismét összefonom a karom. Bár nem tudom azt, hogy tervben mi szerepel arra, hogy Elfnek adja e ki magát, ám úgy hiszem, emberként jobb lenne, ám a fülei. Hm…Akadhatnak, még itt gondolok.

Nîndaer Kedvelte

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szomb. Szept. 11, 2021 8:47 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer

Megilletődésre sarkall a későn érkező felelete, azonban egy kurta biccentésnél többre nem futja a vállam felett. Az ösztöneim arra noszogatnak, minél kevesebbet mutatkozzak előtte csupasz arccal – nem még csupasz bőrrel –, pedig meglehetős gyorsasággal kellene hozzászoknom a tapasztaláshoz. Elvégre a mai estét kénytelen leszek kurta valómban eltölteni, s nem ő lesz az egyetlen, aki így fog látni.
- Éppen elég anyaszült meztelen szerencsétlent látsz, engem hagyj ki belőle – jegyzem meg csöndesen, felé fordulva, amíg a tenyerébe hullajtom a csilingelő fémérméket. - Ha telik belőle, kérj magadnak vajmi vérfrissítőt. Úgy nézel ki, mint aki a sírból kelt ki – pillantok rá rezzenéstelen ábrázattal, majd az ágyhoz lépek, hogy kiválasszam a legkevésbé fájó ruhadarabokat az alkalomra. Szinte meg is feledkezek Eyra jelenlétéről, olyan vehemenciával hasít végig a tudatomon az egyre hamarabb esedékes orgia gondolata, ám a nyelvünkön elejtett mondata egy vödörnyi jeges víz erejével ránt fel a kétségbeesés mélyen szántó örvényléséből.
- Le fael (Nagylelkű vagy) – suttogom vissza neki a köszönetet, figyelve, amint végre-valahára hátrahagyja a poros szoba szűkét. Még várok néhány kitartott momentumot, amíg bizton veszem, a léptei nem állapodnak meg a közelben, hogy rögvest visszatérjen rám nyitni az ajtót, mihelyt azonban úgy vélem, biztonságos a terep, határozott mozdulatokkal, módszeresen szabadulok meg a megszokott ruhaneműimtől.
Nem esik jól a bőrömnek az ablakon kitartón befúvó szellő simítása, s nem azért, mert olyan hideg volna, hanem mert a körülmények egy fájdalmas foghúzással érnek fel. Rühellek fegyvertelen maradni, s az sem nyugtat, hogy legalább egy kést be fogok tudni csempészni magammal az elvetemült mulatságra.
Apró szusszanással rángatom magamra a kikészített barna bőrnadrágot, aztán a hozzá illő, tisztára sikált csizmát, melyben kényelmesen megfér az eddig a párnám alatt rejtegetett pengém. Kis híján a bézsszín inget is átbújtatom a fejem felett, amikor rádöbbenek, hogy talán nem ártana megmosakodnom. Egy ilyen helyen meglehet, elég egy apró koszfolt is ahhoz, hogy kipenderítsenek minket a kapualjból, ezt a baklövést pedig nem vagyok hajlandó megkockáztatni… Ismételt, frusztrált szusszanással lépek vissza a lavórhoz, és amennyire a türelmemtől telik, letisztogatom magamat. Azt azonban ne várja senki, még holmi orrfacsaró kölnit is magamra locsoljak…

Már csupán a nyakamat szükséges áttörölnöm a nedves ronggyal, mikor az ajtó leheletnyi nyikorgása magának követeli a figyelmemet. Feszülten kapom a bejárat felé a tekintetemet, s a szemöldökeim összevonásával konstatálom; egyre inkább bosszant Eyra néma közlekedése.
- Remélem megszereztél mindent… - fordulok vissza a tálhoz, nyugalmat erőltetve a lényemre.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szomb. Szept. 11, 2021 5:58 pm
PRAISE THE GODS II.
Nîndaer & Edeyra
Hirtelen kapok észbe, hiszen nem válaszoltam a fent említett kérdésére.
- Nem maradt semmi.– mondom gyorsan, korrigálva a hibámat. Azonban elvonták a figyelmem más pajzán gondolatok, szakmai ártalom. Elvégez pár gyors után mozdulatot, a rongyot facsarja, majd hagyja ott, utána ismét szóra nyitja ajkait.
- Ne bízd el magad, véletlen volt. – Mondom, ám azonban valóban jó ötlet, és már gondolataimban az elé készítése jár. Figyelem, ahogyan mondja és mondja, majd a végén összevonom a szemöldököm.
- Áh, nekem még ennyi móka sem jár? – Rázom a  fejem, majd újra összefonom a karom magam előtt. Ez lehetetlenség, mindig csak adjak és adjak, de kapni? Tenyerembe teszi az összeget, amit a tárgyakra szánt. Memorizálom a kért dolgokat, és ekkor mikor már majdnem úgy voltam legyen, majd egyszer kilesem a férfit e nélkül a pók barlang nélkül, elhangzik egy szó.
Megtorpanok, lassan engedem le a kezem magam mellé.
- Caro den i innas lín! – (Legyen meg az akaratod!) Mondom az ő nyelvén, hiszen ez a szó annyira hideg vízként ért, megérdemelte ezt a megtiszteltetést, hogy csilingelő hangommal ő nyelvén szóljak hozzá. Még mókásan pukedliztam is neki, majd elindultam kifelé.
A fogadóban most nem volt akkora élet, mint ahogyan megszoktam. Lassan haladtam a szobák mellet, egyesekből érdekes hangok jöttek ki. Majd le a lépcsőn.
Tudtam, ismertem már a járást, hiszen gyakran megfordultam Calden minden területén, és már voltak helyek, ahol jól ismertek is. Célba vettem hát a fogadóst. Fogadósnak pedig elmondtam mit szeretnék látni, oda adtam az összeget, és vártam. Addig természetesen az embereket vettem szemügyre.
Eltelt pár perc, el is bambultam, álmosság is kezd kijönni rajtam, amikor a fogadós visszatért.
- Köszönöm. – Mondtam, majd elindultam vissza. Beszereztem a kért dolgokat, hajtűm pedig majd remek lesz a vér kiserkentésére is.
Ahogyan lassan visszaérek, halk finom mozdulatokkal, reményeim szerint még talán elkaphatok egy keveset az Elf külleméből. Lassan próbálom az ajtót kinyitni, ám nem főzök hozzá sok reményt, hiszen mind tudjuk, hogy csodálatosan hallanak.

Nîndaer Kedvelte

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Pént. Szept. 10, 2021 8:17 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer

Néhány kitartott momentum erejéig mondhatni esetlenül várom a feleletét az arcom állapotának vonatkozásában, netán a közbeavatkozását az esetleges hanyagságom korrigálására, azonban karba font kezei meg sem moccannak, ahogy a szája sem hajlandó valamirevaló információval szolgálni. Lenyelvén a frusztráltságomat emelem el magunk közül a rongyot, majd kifacsarva belőle a maradék vizet a lavór fölött, félreteszem száradni az asztalkán. Majd megkérdezek az utcán valakit, vélhetőn nagyobb hasznát venném a legutolsó koldusnak is ezen a ponton.
- Örvend a lelkem, amiért valamiben egyetértünk – morgom az orrom alatt, ezúttal úgy, hogy ő is hallja. - Az alapanyagok zöme nálam van, a kékek valahonnét még néhány hajszálat is kerítettek szükség esetére, ha effajta praktikákhoz kívánnánk nyúlni… Viszont szükségünk lesz egy tálra, vízre, egyéb eszközökre, magad is tudod. Menj le a kocsmároshoz, és hozd fel, amíg átöltözöm – magyarázom színtelen hangon, előkaparva a zsebeim mélyéről néhány ulront, amelyeket Eyra tenyerébe süllyesztek, ha engedi. - Kérlek… - teszem hozzá a lelkesedés fogalmától igen messzire helyezkedve.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Pént. Szept. 10, 2021 1:04 pm
PRAISE THE GODS II.
Nîndaer & Edeyra
Nem értettem szavait, csupán a sussorgást, és a rosszindulatot hallottam ki. Mert lássuk be, nyilván nem szép napot, és hosszú életet kívánt nekem. Erre a mondatra még természetesen megforgattam a szemem, erősen, látványosan. Láthatta is, sőt még talán hallhatta is, ahogyan ezt megtettem.
- Nyugi, nem érek a drágalátos kis pók menedékhez. - Vonom meg a vállam, és mondom kissé lenézően. Már hozzá se teszem a maradék gondolat foszlányomat, a csuklós pozokról. hagyom ezeket el párologni a szélben. Keresgélés elvont a figyelmemet a tisztító kúrájáról, és arról is, hogy még történt a havi mosdása.
Neki dobtam, ami kellemesen érkezett is. Keresztbe fonom a karom egy jóleső mosollyal.
- Ajh.. - Nyögök fel a mgszolalásán. Látszik képtelen élvezni mindent, amit nyújthat az élet. Nekem ezek maradtak csak, és a hitem.
Szememben még mindig ott a csillogás, hogy amire mindig vártam, megtörténik.
- Remek ötlet. - Csattanok fel hirtelen. Majd elgondolkodom egy percre, hiszen kifejtettem megrémültem, ezek dicsérő szavak, amit nem szántam soha se neki.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 09, 2021 10:09 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer

- Nem is fogod – suttogom az orrom alatt egy lehelet finomságával, melyet legfeljebb akkor hallhatna meg, ha csapott fülei helyett az enyéiméhez hasonlókat hordana barna fürtjei alatt. - Ha hozzáérsz a ruháimhoz, a nyakadon húzódó foltokhoz illőeket fogsz a csuklóidon tudni – morranok az iménti megszólalásomnál lényegesen hangosabb tartományban, ami ennek dacára sem hat többnek csöndes zsörtölődésnél. Amennyiben engednék magamnak időt elborzadni, mostanra bizonyára zöld vagy épp hófehér színben pompázna az ábrázatom a gondolatra, a saját vérem akarjon effajta rémségeket elkövetni… Talán még időben fel kellene hagynom az egyszerű rend-társ titulusának mímelésével, s be kellene avatnom őt a közöttünk húzódó kötelék rejtelmeibe… Noha ettől a képzettől sem kapok egészségesebb színre.
- Bizonyosan van miből válogatni – szívem szerint mélyen felsóhajtanék, de a kényszert elnyomom a számnak tapasztott, nedves rongy segítségével, mielőtt folytatnám az arcom lemosását. A textília folyamatos öblögetése mellett tükör nélkül is van fogalmam arról, vajon mennyit szükséges még sikálnom a bőrömet, bár a kényelmetlen tisztaság-érzet mellett sem lehetek biztos benne, a végén nem marad-e hátra egy-két folt a szemem alatt.
Lélekben felvértezve magamat a legrosszabbra fordulnék a leányhoz, hogy nagy nehézségek árán megkérjem a munkám ellenőrzésére, de mire akár egy árva hang is kijöhetne a torkomon, egy adagnyi ruha csapódik a képemnek. Frusztrált arckifejezéssel fúrom a tekintetébe a sajátomat, amíg lehajolok a holmikért és az ágyra szedem őket.
- Rendkívül érett viselkedés. Maradt még bármi az arcomon? - ezúttal meg sem próbálom eltiporni a mellkasomból felszökő sóhajomat. A felegyenesedésemet követően megadóan emelem magam elé a rongyot, hogyha szüksége van rá az utolsó simítások eléréséhez, ne vádolhasson meg akadékoskodással.
- Magam sem vagyok nagyobb szakértője a bájitaloknak, de talán ketten jutunk valamerre – biccentek egy aprót, eltűnődötten fixálva elrévedő pillantásomat a jelentős padlórepedéseken. - Talán megpróbálkozhatnánk az engedelmesség italával. Ha sikerülne leküzdenünk a torkán, bármit mondanánk neki, kénytelen volna megtenni – vezetem vissza Eyrára a szemeimet, magam is elkomolyodva.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 09, 2021 9:29 pm
PRAISE THE GODS II.
Nîndaer & Edeyra
Felnevetek, majd a talpaim a földre érnek, kezem pedig az ölemben.
- Nem igen hallottam a kérlek szót. Ám biztos az akarod, hogy én vetkőztesselek? – Állok fel, és elbillentem a fejem oldalra.
- Lehet, nem tudok leállni és a végén szétszedlek. – Nevetek fel ismét kellemesen. Ám szavaimnak vannak mögöttes tartalmai, hiszen imádom abajgatni és egyben megöl a kíváncsiság is.
- Még int is. – Kerekedik el a szemem és torpanok meg egy pillanatra, pedig már majdnem elindultam.
- Igen is úrfi. – Pukedlizek kellemesen, majd elindulok a kárt holmiért. Közben nem jutok szóhoz, hogy itt integet nekem, mint ha csak valami cseléd volnék.
- Nem a szabónál vagy, az kapod, amit ide hozattak neked. – Forgatom a szemem háttal neki, és kutatok Kiveszek egyet kettőt, majd megfordulok egy nagy mosollyal.
- Bocsánat, nem bírom abba hagyni. – Nevetem el ismét magam. Elindulok felé, miközben a ruhákat magamhoz fogom.
- Nesze. – Dobom neki, remélem csattan a fején, aztán tudja kinek integet legközelebb.
- Akkor ismétlem. - Teszem csípőre a kezem.
bVonogatom a szemöldököm, majd összekulcsolom magam elött a kezeim.
- Ja! – Gesztikulálok.
b Bólogatok.
- Sok mindenhez értek. – Biccentem oldalra a fejem.
- Ám, igen. Bár kezdő szintem nem tudom, mit engedne, mire gondolnál? – Kérdezem most már komolyabban, ám szememben ott a csillogás, és az izgalom.

Nîndaer Kedvelte

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 09, 2021 7:31 pm

Praise the Gods II.
Edeyra & Nîndaer

Meglehet, Eyrának van igaza. Meglehet, nekem sem kellene feszengve teljesítenem egy küldetést, melyhez a legkevésbé fűlik a fogam, azonban nem kockáztathatom a célomat. Márpedig ha kipenderítenek a Sólymok kötelékéből, sohasem fogom megtudni, ki felelt a fajtám kiirtásáért, s időm sem maradna kideríteni, van-e értelme a féltestvérem megváltását keresni. Ezúttal mindenesetre nem kezdek hegyi-beszédbe a felelőtlenségéről s a könnyelműségéről, éppen elég frusztráló ez a szituáció a várható reakciói nélkül is.
Vagy pontosan azok tükrében… Elkomorodott ábrázattal meredek rá, miként felszólít a ruháim hátrahagyására, s ha nem osztoznánk félrészt ugyanazon a véren, mindennemű finomkodást mellőzve tessékelném ki a helyiségből.
- Azt kértem segíts, ne azt, hogy bámulj – tekintek rá kérlelhetetlen arckifejezéssel, majd a komód felé intve a kezemmel, a magam részéről az ágy melletti asztalkához sétálok, amelyen egy lavór, egy rongy és egy friss, ámbár hűvös vízzel teli kancsó nyugszik. Kénytelen leszek megszabadulni a könnyeimtől. - Lehetőleg ne legyen túl kihívó, úgysem veszem fel, s úgy elpazaroltuk az időnket a semmire. Ám elismerem, nem értek ahhoz, miként öltöznek a… hozzátok hasonlóak – magyarázom csöndesen, háttal fordulva neki, miközben feltöltöm a tálat. Mihelyt ezzel megvagyok, benedvesítem a rongyot, és gyakorlott mozdulatokkal elkezdem lemosni az arcomról a festéket, amely mostanra teljes mértékben a részemmé vált.
- Ha odaértünk, az elvegyülést nem a pajzánkodással kívánom elérni. Fel kell kutatnunk Aubertet, és el kell érnünk nála, hogy akadékoskodás nélkül velünk tartson a kékek bázisára. Ehhez akár egy bájitalra is szükség lesz – folytatom a tervünk ecsetelését, mialatt remélhetőleg már a komód kétséges tartalmát bújja. - Ha jól tudom, értesz valamit a kikeverésükhöz – fordulok felé leheletnyire megvont szemöldökökkel, majd folytatom a tisztálkodást.

Edeyra Rolar Kedvelte

Nîndaer
Fejvadász vagyok
Nîndaer

525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 09, 2021 11:57 am
PRAISE THE GODS II.
Nîndaer & Edeyra
Nem tudom mennyire sikerült megint kihozni a sodrából, hiszen néha engedi megmutatni az igazi arcát. Ám mégis fel fedeztem egy érdekes mozzanatott tőle, még pedig elhúzta a száját oldalra, és meg se próbálja takarni azt. Hát végre emberien viselkedni? Kétlem.
- Azt meghiszem. - Mosolygok, s bár hozzátenném, hogy te csibész nem teszem mégsem. Vissza nyelem a gondolataim, és az ismét feltörő képeket, amik az agyamban fészkelnek. Hangja vissza fogott volt, úgy folytattam volna a csipkelődését, de a végén még bajom esne.
- Miért, azt hittem inkább te lennél a stratéga, úgy hát hallgatnálak. Én adom a lábam közötti élvezeteket inkább. - Dőlök hátra a széken, és egyik karim felteszem a székre, neki támasztom azt, másikkal meg a csoklomat fogom, lábaim még mindig keresztben, egyiket játékosan ingatni kezdem.

Plafonra emeli a tekintetét, és ismét meglep, hogy enged mutatni magából. Ahogyan újabb mondatba kezd a lábam mozgása leáll, ám a pozíció ugyanaz.
- Vetkőzz!. - Mondom szelíd lágy mosollyal, erotikus hangon, mintha csak komolyan is gondolom, bár tényleg megkóstolnám lassan az általa kínált izgalmakat. Néha a leg halkabbak azok, akik a legjobbak az ágyban, és még fizetést se kérnék.
Úgy várom, mint a legszentebb ünnepeket, vagy akár a tavasz érkezését. Még hallom, ahogy ismétli a szavakat, amiket a jelszóra mondtam neki, de gondolataimban már csak őt látom csuklya nélkül.

Nîndaer Kedvelte

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Tarad szoba
» Teknős szoba
» Vörös szoba
» Éjszakai pillangó szoba
» Első emelet, tízes szoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Calden :: Szárnyas Csikó fogadó :: Emeleti szobák-
Ugrás: