Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Asztalok - Page 10 KaDiPE5
Asztalok - Page 10 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Deedra Gindrian
52 Hozzászólások - 20%
Kalandmester
45 Hozzászólások - 18%
Naken Forerion
37 Hozzászólások - 15%
Krónikás
32 Hozzászólások - 13%
Folrandír Ceilteach
31 Hozzászólások - 12%
Ezaras Azildor
26 Hozzászólások - 10%
Llyris Tiell
11 Hozzászólások - 4%
Raghat
8 Hozzászólások - 3%
Neqhiret
8 Hozzászólások - 3%
Ahronit
5 Hozzászólások - 2%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Esőzés havi Hőseink
Jutalmuk a próba függvényében
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Posztolj számodra tetszőleges bejegyzést a Karakteraplók topikba!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 8:33 pm
• Utcák

Yesterday at 6:59 pm
• Szólánc

Vas. Nov. 27, 2022 7:33 pm
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
0
2
Ember
8
8
Ork
0
1
Törpe
0
1
Najád
2
0
Vivern
2
4
Keverék
1
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 20, 2021 4:41 pm

no matter the distance.
Mindenkinek

I was so sad and angry and tired and all I wanted was to be held but there was nothing but silence and four walls staring at me begrudgingly, and I wanted to crawl into a hole but the floor was too cold so I stayed under the covers and dreamed that I was somewhere warm where none of my problems existed.
R
ég járt már Nulportban, már talán megvolt három holdtöltével ezelőtt is, hogy utoljára a tenger illatát érezte volna ezen a vidéken. Általában mindig valamilyen felelősség sodorta a város irányába, soha nem a kötetlen kikapcsolódásra való vágy… A mai alkalom is azért volt hát egyedi, mert semmi különleges oka nem volt itt lenni. Nem volt vele Wylan, nem voltak vele a többiek, csak ő volt az egész világ ellen, aki a kikötővárosban megfordult.
Tessanát érkezett meglátogatni, de mindössze néhány együtt töltött óra elég volt ahhoz, hogy annyira összekapjanak valami apró dolgon, hogy a lány majdhogynem fehérneműben dobta ki az utcára… Hazudott volna, ha azt mondta volna, hogy nem fájt neki az események alakulása, de ahogy a Korall Vendéglő egyik asztalánál első sörét iszogatta már tudta, hogy majd abban megtalálja a vigaszt problémáira. Együtt jöttek volna el az estre, Renwyn pedig csakazértis alapon nem volt hajlandó lemondani az iszogatásról. Ó nem, ó de még mennyire meg fogja mutatni, hogy nem olyan karót nyelt, mint Tess mindig mondja!
A ’Kedves urak, drága hölgyek!’ felkiáltásnál a színpad felé sandított, akkor döbbenve rá igazán, hogy ő most tényleg, de tényleg egyedül jött ünnepelni, mint egy igazi vesztes.
Megrázta a fejét, elűzve a másodperc alatt elméjébe gyűlő borús gondolatokat. Az asztalra csapta üres korsóját, a jónál sokkal nagyobb lendülettel kelve fel az asztaltól és indulva el a következő adagért a söntéshez. Ivóverseny, tartalékoljunk, mi?
Azonban a nagy üttörésben majdnem megbotlott valamiben… vagyis hát valakiben. A felkonferáló, pomádés bárdot már messziről kiszúrta és próbálta elkerülni, azonban a vele beszélgető törpe elkerülte figyelmét, kiesett perifériájából.
- Bocsánat törpuram! Tudja olyan… apró. Elnézést – lépett hátra egyet, kezével mutogatva utolsó mondatait – De ha már így ideestem az urak innának egy kört velem? A kellemetlenségéért állom a számlát!
...

Ahronit, Deedra Gindrian, Tindómiel Ceilteach, Rognus and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Harcos vagyok
Renwyn

flames just create us but burns don’t heal like before


❖ Történetem : ❖ Ulron :
715
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 20, 2021 4:28 pm
« taggeld; @valaki • Szószám; ide • »
Mindenki && Rognus
locus enim paululum textum locus enim
Ha Nulport, akkor Ethuil ünnepe. Ha Ethuil ünnnepe, akkor pedig a kocsma, akarom mondani Vendégház, amiben végtére is iszok, szóval az egyszerűség kedvéért nevezzük kocsmának. Már időben elfoglaltam a helyem a helyiség közepén egy asztalnál, hogy onnan majd jó hangosan tudjak morogni a feltűnösködő részvevőkre.
Ethuil ünnepe kizárólag az ivóverseny miatt szerepel olyan kitüntetett helyen kicsinyke kis szívemben. Bár Rilriorn szerint az ivást javasolt később elkezdeni, hogy a versenyben tovább bírjuk, én azért adok egy kis előnyt a többieknek. Egyébként, ha nem ajánlák, hogy alkoholt igyak a Ethuil ünnepén, akkor amikor csak akarok, nem kellene akciósan árulniuk.
- Tán az izmaidat sem melegíted be egy kiadós futás előtt? - kurjantottam el magam morcosan, majd belekortyoltam a korsó sörömbe és a magasba emelve a mulatság szószólójára kacsintottam.


Ahronit, Deedra Gindrian, Tindómiel Ceilteach, Renwyn and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Világi vagyok
Rognus

Rózsamézzel harmatoznak csókra termett ajkaid.


❖ Ulron :
777
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 20, 2021 4:03 pm

Ethuil alapozó
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
A kora délutáni időponthoz képest kisebb tömeg zsibong a vendégház terebélyes földszintjén. Konstans duruzsolás ad alaphangot a színpadon lágy dallamot pengető dalnokoknak, mégis a vendégek és a felszolgálók egyelőre bizonytalan nyüzsögnek az asztalok között. A pult, melyen általában magányos részegek szokták támasztani a fejüket, jócskán meg van pakolva harapnivalóval, s az a mögötti polcok szinte roskadásig teltek a különféle italokkal. Nyilvánvalóan felkészültek a tavaszváró mulatsággal járó fokozott érdeklődésre, hiszen például a tervezett ivóversenyhez elkél mind az alkohol, mind az étel, mely megelőlegezi a túlzottan korai felfordulást.
Persze akad más is, ami a mai napon eltér a megszokottól; a helyiség egyik félreeső sarkában két összetolt asztalnál hajadon leányok merítkeznek jóformán nyakig a szárított virágok és egyéb növények színes, illatozó kavalkádjában. Szorgosan gyártják az alapkellékeit az est egyik játékának, melyet szerény jómagam már alig várok. Mit mondhatnék, élek-halok a komfortzónát megbolygató, romantikus mókákért.
Gondolataim közül a söntésért felelő Henrietta kedves biccentése zökkent ki, mely egyet jelent a porondra lépésemmel. Bevallom, az est háttérzenéjének biztosítása helyett csöppet alá kerültem a tehetségem és elvárásaim magaslatáról, azonban ölbe pottyant ulronnak nem mérjük a súlyát, főként, ha a bárd félkarú szerencsétlenként, lant nélkül kénytelen létezni. Szóval széles mosolyt kanyarintva a lehetőség mellé, leintem a zenésztársakat, majd felszökkenek a már jól ismert emelvényre.
- Kedves urak, drága hölgyek! Engedtessék meg, hogy bemutatkozzak. Rilrion vagyok, a mai mulatság felkonferálója – hajolok meg előttük teátrálisan. - Engem ért a megtiszteltetés, hogy nyitánya lehessek a vendégház derék fogadósa és szépséges asszonya, Henrietta szívmelengető gondolatvirágának, avagy a közelgő Ethuil ünnepet megelőlegező, tavaszváró és ismerkedő estnek! - kisebb tapssal ösztökélem a vendégeket a remek ötlet hasonszőrű elismerésére, mielőtt folytatnám a beszédet.
- A sert s mindent, mi szemnek és szájnak ingere, jutányos áron kínálják, azonban figyelmeztetnem szükséges a kedves egybegyűlteket; egyelőre szűkösen mérje mindenki az italát, hiszen az est folyamán alkalom nyílik megnéznünk, ki állja leginkább a szeszt egy izgalmas verseny keretében! Máskülönben pedig az is kiderülhet, a közelgő szerelem kit szán nekünk – tárom ki a karomat a virágos sarok irányába. - A jó fogadós drága leányai szorgosan fonják a karkötőket, melyekre, ki bátornak érzi magát, annak felkerülhet a neve. Pusztán jelentkezni szükséges Henriettánál, s a többit elintézi. Később, ha elkészültek az ékek, mindenkinek választania kell egyet a Holdanya vigyázó szemei alatt, s megkeresnie a párját, akinek egy csók kíséretében átnyújthatja az Ethuilra valót – kacsintok a közelemben ácsorgó hölgyekre.
- Várjuk hát együtt a tavaszt, kedves hölgyek és jó urak, élvezzük ezt a csodás estét a zene, a finom étkek és italok, továbbá az öröm és a töretlen jó kedv szellemében! - zárom a soraimat meghajlással, s egy újabb intéssel a mögöttem ücsörgő bárdoknak a zene folytatására, lesétálok a színpadról intelmeimmel ellentétben rögvest magamhoz emelve egy kupa Chainta bort. Apró korttyal öblítem a torkomat, mindeközben érdeklődően mustrálva a tömeget ismerős arcok után kutatva.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Deedra Gindrian, Tindómiel Ceilteach, Renwyn, Rognus and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1849
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Nov. 08, 2020 3:52 pm
***
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2894
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport :: Korall Vendégház-
Ugrás: