Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Asztalok - Page 10 KaDiPE5
Asztalok - Page 10 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 20, 2021 4:41 pm

no matter the distance.
Mindenkinek

I was so sad and angry and tired and all I wanted was to be held but there was nothing but silence and four walls staring at me begrudgingly, and I wanted to crawl into a hole but the floor was too cold so I stayed under the covers and dreamed that I was somewhere warm where none of my problems existed.
R
ég járt már Nulportban, már talán megvolt három holdtöltével ezelőtt is, hogy utoljára a tenger illatát érezte volna ezen a vidéken. Általában mindig valamilyen felelősség sodorta a város irányába, soha nem a kötetlen kikapcsolódásra való vágy… A mai alkalom is azért volt hát egyedi, mert semmi különleges oka nem volt itt lenni. Nem volt vele Wylan, nem voltak vele a többiek, csak ő volt az egész világ ellen, aki a kikötővárosban megfordult.
Tessanát érkezett meglátogatni, de mindössze néhány együtt töltött óra elég volt ahhoz, hogy annyira összekapjanak valami apró dolgon, hogy a lány majdhogynem fehérneműben dobta ki az utcára… Hazudott volna, ha azt mondta volna, hogy nem fájt neki az események alakulása, de ahogy a Korall Vendéglő egyik asztalánál első sörét iszogatta már tudta, hogy majd abban megtalálja a vigaszt problémáira. Együtt jöttek volna el az estre, Renwyn pedig csakazértis alapon nem volt hajlandó lemondani az iszogatásról. Ó nem, ó de még mennyire meg fogja mutatni, hogy nem olyan karót nyelt, mint Tess mindig mondja!
A ’Kedves urak, drága hölgyek!’ felkiáltásnál a színpad felé sandított, akkor döbbenve rá igazán, hogy ő most tényleg, de tényleg egyedül jött ünnepelni, mint egy igazi vesztes.
Megrázta a fejét, elűzve a másodperc alatt elméjébe gyűlő borús gondolatokat. Az asztalra csapta üres korsóját, a jónál sokkal nagyobb lendülettel kelve fel az asztaltól és indulva el a következő adagért a söntéshez. Ivóverseny, tartalékoljunk, mi?
Azonban a nagy üttörésben majdnem megbotlott valamiben… vagyis hát valakiben. A felkonferáló, pomádés bárdot már messziről kiszúrta és próbálta elkerülni, azonban a vele beszélgető törpe elkerülte figyelmét, kiesett perifériájából.
- Bocsánat törpuram! Tudja olyan… apró. Elnézést – lépett hátra egyet, kezével mutogatva utolsó mondatait – De ha már így ideestem az urak innának egy kört velem? A kellemetlenségéért állom a számlát!
...
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 20, 2021 4:28 pm
« taggeld; @valaki • Szószám; ide • »
Mindenki && Rognus
locus enim paululum textum locus enim
Ha Nulport, akkor Ethuil ünnepe. Ha Ethuil ünnnepe, akkor pedig a kocsma, akarom mondani Vendégház, amiben végtére is iszok, szóval az egyszerűség kedvéért nevezzük kocsmának. Már időben elfoglaltam a helyem a helyiség közepén egy asztalnál, hogy onnan majd jó hangosan tudjak morogni a feltűnösködő részvevőkre.
Ethuil ünnepe kizárólag az ivóverseny miatt szerepel olyan kitüntetett helyen kicsinyke kis szívemben. Bár Rilriorn szerint az ivást javasolt később elkezdeni, hogy a versenyben tovább bírjuk, én azért adok egy kis előnyt a többieknek. Egyébként, ha nem ajánlák, hogy alkoholt igyak a Ethuil ünnepén, akkor amikor csak akarok, nem kellene akciósan árulniuk.
- Tán az izmaidat sem melegíted be egy kiadós futás előtt? - kurjantottam el magam morcosan, majd belekortyoltam a korsó sörömbe és a magasba emelve a mulatság szószólójára kacsintottam.


Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Rognus
Világi vagyok
Rognus

Rózsamézzel harmatoznak csókra termett ajkaid.


❖ Ulron :
125
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 20, 2021 4:03 pm

Ethuil alapozó
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
A kora délutáni időponthoz képest kisebb tömeg zsibong a vendégház terebélyes földszintjén. Konstans duruzsolás ad alaphangot a színpadon lágy dallamot pengető dalnokoknak, mégis a vendégek és a felszolgálók egyelőre bizonytalan nyüzsögnek az asztalok között. A pult, melyen általában magányos részegek szokták támasztani a fejüket, jócskán meg van pakolva harapnivalóval, s az a mögötti polcok szinte roskadásig teltek a különféle italokkal. Nyilvánvalóan felkészültek a tavaszváró mulatsággal járó fokozott érdeklődésre, hiszen például a tervezett ivóversenyhez elkél mind az alkohol, mind az étel, mely megelőlegezi a túlzottan korai felfordulást.
Persze akad más is, ami a mai napon eltér a megszokottól; a helyiség egyik félreeső sarkában két összetolt asztalnál hajadon leányok merítkeznek jóformán nyakig a szárított virágok és egyéb növények színes, illatozó kavalkádjában. Szorgosan gyártják az alapkellékeit az est egyik játékának, melyet szerény jómagam már alig várok. Mit mondhatnék, élek-halok a komfortzónát megbolygató, romantikus mókákért.
Gondolataim közül a söntésért felelő Henrietta kedves biccentése zökkent ki, mely egyet jelent a porondra lépésemmel. Bevallom, az est háttérzenéjének biztosítása helyett csöppet alá kerültem a tehetségem és elvárásaim magaslatáról, azonban ölbe pottyant ulronnak nem mérjük a súlyát, főként, ha a bárd félkarú szerencsétlenként, lant nélkül kénytelen létezni. Szóval széles mosolyt kanyarintva a lehetőség mellé, leintem a zenésztársakat, majd felszökkenek a már jól ismert emelvényre.
- Kedves urak, drága hölgyek! Engedtessék meg, hogy bemutatkozzak. Rilrion vagyok, a mai mulatság felkonferálója – hajolok meg előttük teátrálisan. - Engem ért a megtiszteltetés, hogy nyitánya lehessek a vendégház derék fogadósa és szépséges asszonya, Henrietta szívmelengető gondolatvirágának, avagy a közelgő Ethuil ünnepet megelőlegező, tavaszváró és ismerkedő estnek! - kisebb tapssal ösztökélem a vendégeket a remek ötlet hasonszőrű elismerésére, mielőtt folytatnám a beszédet.
- A sert s mindent, mi szemnek és szájnak ingere, jutányos áron kínálják, azonban figyelmeztetnem szükséges a kedves egybegyűlteket; egyelőre szűkösen mérje mindenki az italát, hiszen az est folyamán alkalom nyílik megnéznünk, ki állja leginkább a szeszt egy izgalmas verseny keretében! Máskülönben pedig az is kiderülhet, a közelgő szerelem kit szán nekünk – tárom ki a karomat a virágos sarok irányába. - A jó fogadós drága leányai szorgosan fonják a karkötőket, melyekre, ki bátornak érzi magát, annak felkerülhet a neve. Pusztán jelentkezni szükséges Henriettánál, s a többit elintézi. Később, ha elkészültek az ékek, mindenkinek választania kell egyet a Holdanya vigyázó szemei alatt, s megkeresnie a párját, akinek egy csók kíséretében átnyújthatja az Ethuilra valót – kacsintok a közelemben ácsorgó hölgyekre.
- Várjuk hát együtt a tavaszt, kedves hölgyek és jó urak, élvezzük ezt a csodás estét a zene, a finom étkek és italok, továbbá az öröm és a töretlen jó kedv szellemében! - zárom a soraimat meghajlással, s egy újabb intéssel a mögöttem ücsörgő bárdoknak a zene folytatására, lesétálok a színpadról intelmeimmel ellentétben rögvest magamhoz emelve egy kupa Chainta bort. Apró korttyal öblítem a torkomat, mindeközben érdeklődően mustrálva a tömeget ismerős arcok után kutatva.

Deedra Gindrian and Rognus Kedvelték

Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Nov. 08, 2020 3:52 pm
***
Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Asztalok - Page 10 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Korall Vendégház-
Ugrás: