Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Asztalok - Page 5 KaDiPE5
Asztalok - Page 5 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 22, 2021 3:08 pm
Merre tovább?

@Aiken Hackney && Deedra  


Megvirradt a reggel. Talán régen ittam ennyit, és fogalmam sincs hogyan is lett vége az egésznek. Arra pedig végképp képtelen vagyok vissza emlékezni, hogyan is keveredtem újra ide.
Másnak a buli után látszott, hogy a csaposnak volt dolga. Viszont nekem szükségem volt egy reggelire, ami tán már ebéd is. És egy teára, ami jót tesz a lüktető fejemnek. Ilyenkor egy jó zsíros kaja, remélem jót fog tenni.

Leérve kérem is a finomságokat, s szinte az ulront is úgy dobom. Reményeim szerint Aiken is meglel engem itt, és meg tudjuk beszélni, hogyan tovább. Miért jöttem vele? Remek kérdés, hiszen az eddigi lépéseim még nem voltak szerencsések vele. De annál jobban élvezem. Nem kellek a csirkéket etetni, nem varrom meg a halászhálót, s nyugalmam van. Apám bizonyosan utánam fog majd küldeni valakit, de erről útitársamnak nem is kell tudnia.
Én se tudom, hogy ki ő mi ő, csak azt tudom, hogy megmentett. Azt tudom, hogy tanulni akarok mellette, s azt tudom, hogy meg győzhetem, hogy ne hagyjon itt ma.
Kikaptam az ételt, s jól esően kóstolok bele, s a tea is kellemesen át jár. Olyan furcsa, hogy ekkora a csend még itt, tegnapihoz képest.  


Aiken Hackney Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 11:19 am

Szabad a játéktér

❖❖❖

Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 3:44 am
Mindenki & Csalogány


Mivel Cinege allapota nem igazan hagyta, hogy átvegyem, Ren-re bízom. Figyelem hogy sétalunk, majd Folrandirnak szentelem minden figyelmem.
-Csak sokat ittál. - gondoskodó hangon felek számára. Minden rendben van öcsi. Barátokkal vagyunk. Ahogy egyre nyúzottabb és erőtlenebb fivérem, hóna alatt átbujtatom kezeimet és sajat kezét fogva húzom magammal, rafektetve a combomra.
Segítek megszabadulni az ingtől mikor varatlanul megölel. Szorosan magamhoz vonom, mintha ez lenne az utolsó pillanatunk. Ki tudja, hogy nincs e így.
-Én is téged Öcsikém. - adok egy puszit homlokára, majd engedem utjára. Mosolyogva figyelem, ahogy a másik kettőt is megöleli, majd Cinegét követve borul el az ágyon.
Ahogy Ren is elfekszik kibújok ingemből, betakarom őket.  Ren mellett nincs sok hely, Cinege mellől pedig a fal és ágy közé is beeshetek ha úgy van  Furcsa egy est volt.
-Neked meg tartozom egy csókkal is. -sóhajtva bújok közelebb Cinegéhez, homlokom megtamasztva vállán. Ismerős ez a szituáció...


Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Tanz mit mir


Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 3:30 am
 
Ethuil alapozó
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty • Szószám; pont annyi • Zene; Happy Together »
« "save water, drink wine"»
Fel sem fogtam mi történik. Talán haladtam előre, talán nem… lelki szemeim előtt már nem lebegett más, csak hogy szabaduljak a ruháimtól, attól a szorító érzéstől, amit kiváltottak. Még hallottam Csip-csip hangját, ahogy a győztesről érdeklődik és megkapja a választ a Renvalaki nevű pasastól. Bár emlékeztem volna rá… máris érdekesebbnek tűnt, mint találkozónk elején. Persze ittasan valahogy mindenki sokkal izgalmasabbnak és színesebbnek tűnt. Ahogy nővérem szemébe pillantottam, azok mintha még kékebbek lettek volna, mint máskor. Vagy éppen Madárka haja pompázott még ékesebb barnában.
– Nővérkém… miért van ilyen forróság… – kérdeztem vagy kérdeztem volna, hangom csupán elhaló nyöszörgésnek tűnt a fogadó csendjében. Nem álltam a talpamon rendesen, hiába támaszkodtam meg a testvéremben, jóformán vonszolnia kellett. Hát most az egyszer hálásak lehettünk, hogy még nem férfiasodtam meg. Törékeny voltam és többé-kevésbé alacsony is… de még így is nehezére eshetett Tindómielnek a támogatásom.
Mire a szoba ajtajához értünk – amit amúgy éppen csak felfogtam –, már lesiklott a vállamról az ingem fekete anyaga. Nagy nehezen a nadrágot is sikerült lejjebb tolnom magamon. Alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. Azonban, mielőtt ez megtörtént, a keblemre öleltem a nővéremet. – Szereltek… – motyogtam, majd óvatosan tovább dülöngéltem, hogy egyszerre öleljem magamhoz Renvalakit és Csip-csipet. Utóbbinak a nyakához nyomtam az arcomat, érezve, hogy na most így, még mindig talpon el tudnék aludni. – Titeket is szeretlek… – dünnyögtem bele Madráka bőrébe… vagy a győztesébe? Ki tudja. Nem tudtam már megkülönböztetni őket.
Csak ezután engedem, hogy az ágy felé kísérjen bárki is. Addigra persze valahogy letornáztam magamról a ruhám maradékát. Így verekedtem magam el az ágyig, lényegében valahova Csip-csip közelében dőltem el… na várjunk ő mikor előzött meg? Egy csuklással pislogtam felé… hosszan, míg el nem nyomott az alkoholtól nehéz, lusta álom.Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 3:28 am

Ethuil alapozó
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
- Te mégis… hkk... miht csinálsz? - teszem fel a sok ulront érő kérdést elnyűtt orrhangon, miközben zavarodott, egyben lenyűgözött arckifejezéssel szemlélem az ezüst üstökű vetkőző mutatványát. Inkább megrázom a fejemet, akárha egy álomképet igyekeznék kitessékelni belőle, majd a felénk lépő Renre emelem a pillantásomat.
- Te vagy a nehezebbik… - dünnyögöm, persze a segítő szándéka ellen nem ágálok, főként, mert ténylegesen szükségem van rá a talpra keveredéshez. S amíg a nyakába kapaszkodok fél karral, próbálok odafigyelni arra, miről beszélnek a Csalogányommal. Nem állíthatnám, hogy mindent értek, de egy valamiben biztos vagyok…
- Velünk jössz és alszol – bököm ki ellenvetést nem tűrő hangon. Vagyis két dologban vagyok biztos. - És nem tudom levenni a kezem – jelentem ki a tényállást, miszerint már rákapaszkodtam a támaszomra, s mintha visszaút nem létezne, képtelen vagyok lekecmeregni róla. Mióta ilyen kocsonyásak és egyben végtelenül elnehezültek a végtagjaim? Ki tudja, mindenesetre útnak indulunk a szobám vagy szobáink irányába.
- Tudtam, hogy így lesz. Fogadnom kellett volna – vigyorgok rá bohókásan, kimért lassúsággal szelve felfelé a lépcsőfokokat. - A folyosó végi szoba hkk az enyém. Balra – osztom meg velük a tényt, amíg még képes vagyok értelmes gondolatokat megfogalmazni s azokat szavakba önteni. - Gyertek hozzánk, nagy ágyat kaptam – ásítok bele az ajánlatomba, s amennyiben élnek vele, komoly erőfeszítések árán beengedem őket a helyiségbe, ami ha nem is a legcicomásabb, az ágy valóban terebélyes. Kellő logisztikával négyen is megférünk rajta, de hogy ki hol dől ki végül, nem várom meg, hanem elfekszek az ágyamon úgy, ahogy vagyok, s momentumok múltán már el is nyom az alkoholgőzös álom.

Deedra Gindrian Kedvelte

Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 3:14 am
Mindenki & Csalogány


Ahogy figyelem a többieket, olykor a két kiesettre sandítok. Aggodom kicsit, lehet mégsem volt ez olyan jó ötlet, de hé! Legalabb mind a ketten szórakoztak kicsit.
-Renwyn. - felelek Cinegének és hagyom Renwyn-t, hogy a bárdunkat segitse. Ahogy öcsémre pillantok mellé lépek és megfogom a vállát.
-Mindjárt ledőlhetsz és levetkőzhetsz. Csak tarts ki egy kicsit. - hajolok oda hozzá miközben megérintem Renwyn-t.
-Alig állsz te is a lábadon. Vidd az öcsemet és ragaszkodom, hogy itt töltsd az éjszakát! -állok sarkamra határozottan, ellentmondást nem tűrően. Nem akarom, hogy baja essen, mert részeg. Nem tudnak megbékelni a tudattal.
-Ha máshogy nem, velünk. El ne képzeld, hogy kiengedlek így éjszakára! - morgom, majd a másik két tagra tekintek, ők mire jutnak. Mikor döntenej, biccentek és belekarolok Cinegébe, ha engedi, valamint próbalok Folrandirnal is segítkezni. Felsegítem a lépcsőn, majd megállva az ajtóban Deedra-éknak adok útba igazítást.
-Balra a második és harmadik ajtó. - magyarázom, majd benyitva az ajtón az agyhoz kísérem a férfit.


Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Tanz mit mir


Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 3:09 am
Ethuil alapozó
Traveler's song  • Credit:


Bevallom, kissé meglepett, hogy az utolsó körben Deedra engem választott ivópartnerének, ezzel Renwynnek adva a győzelmet, de nem zavartattam magam túlzottan. A fiú látszólag jobban örült neki mint én tenném, úgyse maradnék a városban sokáig. Az asztaltól felállva kábult szédülés közepette tántorodtam meg, beletelt pár pillanatba, míg sikerült egyensúlyba állnom. Az elf hölgy nagylelkűen felajánlotta két szobáját nekünk, miközben Renwyn önzetlenül a többieken próbált segíteni, akik valószínűleg nem jutnának fel a saját lábukon az emeleti szobákhoz.
- Köszönjük - biccentettem hálásan az elf nőnek. - Azt hiszem élünk a felajánlással, ilyenkor aligha találnánk máshol szállást.
Majd Deedrára pillantottam, és realizáltam, valószínűleg ő is segítségre fog szorulni. Finoman belekarolva vezettem fel a lépcsőn a szobáinkhoz. Nekem valamelyest stabilabban ment a járás, azért tengerészként az ember hozzászokik az italhoz. Ám az alkoholmennyiség, és a fárasztó nap kombinációja megtette azért a hatását...

Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Aiken Hackney
Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 2:59 am
Ethuil  alapozó
megtörtént minden mi lehetett. Még a Törpe is ismét megtudott múlatatni. Imádom!Csak úgy szállingoztak az italok, s mindenki egyre pirosabb lett. Aiken bárdunkhoz közelebb duruzsolva beszélt neki, de fejemben csak a ser édes bódultsága járt. Majd mikor a férfi hátra dőlt, s hozzá ért kezével bőrömhoz, egy pillanatra  kellemesen beleborzongtam.

Utolsó dobásommal eldölt. De már a koncentráció egyáltalán nem állt mellettem.
- én... Nem bírom. - Pislogok Aikenre.
- Ha lenne hogy a szobában én elalszom a földön is, de megkösszöném. - Mondom Remélem szavaim érthetőek. Fáradt vagyok, s részeg. Nem jó párosítás. Feállok hát, s kérdően pillanatok. Nem akarok tiszteletlen lenni, csupán reménykedem, hogy valaki megszánn minket, ami talán így is lesz. Amerre indul Aiken arra visz utam is. Remélem lesz hol aludnunk.

Ahronit Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 2:51 am

no matter the distance.
Mindenkinek

I was so sad and angry and tired and all I wanted was to be held but there was nothing but silence and four walls staring at me begrudgingly, and I wanted to crawl into a hole but the floor was too cold so I stayed under the covers and dreamed that I was somewhere warm where none of my problems existed.
A
z utolsó néhány kör vad gyorsaságban pörgött el Renwyn előtt. Minden korttyal egyre homályosabb lett a látása és elméje, de egy dologban biztos volt: a végére akart jutni a játéknak és nyertesen, mert hát milyen szépen mutatott volna neve mellett az a bajnoki jelző. Azt pedig, hogy minek volt a bajnoka, senkinek nem kellett megtudnia.
Deedra dobta ki a sorsdöntő dobást, akkor amikor már Renwyn is kissé remegő kézzel fogta a kezébe előre bekészített poharat, várva a kocka utolsó fordulatát.
Két négyes.
Már emelte is fel a poharat, annyira biztos volt abban, hogy az idegen helyett majd ő kapja meg a négy csapást, de nem így lett. Deedra saját cimboráját rántotta a mélybe önmagával, ő pedig diadalmasan emelkedett fel a székéből (kissé szédülve, meg nem annyira biztosan állásában), szélesen vigyorogva.
- Hát köszöntem ezt a csodás játékot! – nézett végig a társaságon, akik közül minden tag már különböző, elnyűtt pozíciókban volt vagy székre, vagy asztalra, vagy egymásra dőlve. Ren vált a részeg királlyá a még részegebbek közt, a gondolat pedig végtelen szórakozottsággal töltötte el.
- Mint az új bajnok… – csuklott egyet, szavait mindenhez és mindenkihez címezve. – …elsőként kijelentem, hogy holnap ugyanitt mindenki a vendégem, megint!
Magával elégedetten fordult két utolsó, talpon maradt társához, kezét nyújtva először a hölgynek, majd a férfinak. – Jobb ellenfelet nem is kívánhattam volna, köszöntem a fair játékot! További kellemes… hajózást vagy mifenét csinálnak erre a népek! – mondta mindkettejükhöz szólva egyszerre, sűrűbben rázva közben Aiken kezét, mint azt egy józan ember valaha tette volna.
Végül pedig elhátrált tőlük, hogy gondoskodjon arról az ígéretről, amit társaságuk egyetlen józan tagjának tett. Habár magát is már nehezen tartotta egyenesen, de attól még kész volt szolgálatait beáldozni a közösbe és segíteni a két szerencsétlenebbül járt férfin.
- Na fiúk… Csalogány… – fordult a vörös elf felé, bágyadtan, alkoholtól fáradtan mosolyogva rá. – Te mutatod merre menjek én meg viszem a nehezebbiket.
A lány utolsó szavaira reagálva azonban egy percre megakadt a bárd talpra segítésében, majd fejét csóválva folytatta a mozdulatsort. – Igazán nagylelkű, de… De én megleszek, nekik lehet jobban kell – utalt a maradék két tagra, a nőre és férfire. Nagyon is vonzotta egy meleg szoba gondolata, de már nem volt képe visszaélni a jóindulattal, amivel az elf fordult felé. Inkább aludt volna az utcán, mint hogy tartozzon valakinek.
- Én nyertem. Nade haladjunk bárduram! – szólt oda még utoljára Rilrionnak, vigyorogva és testének minden erejével bírva talpra.
...
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 2:42 am
 
Ethuil alapozó
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty • Szószám; pont annyi • Zene; Happy Together »
« "save water, drink wine"»
A vesztességben a tompaság volt a legrosszabb. Bár Madárka alkoholos aromája megtöltötte az orromat és némileg magamnál tartott, az egész nem tűnt többnek egyszer félálomban lévő derengésnél. Ujjaim a bárd ingébe kapaszkodtak, ez volt az egyetlen módja, hogy ne dőljek oldalra és csússzak be az asztal alá. Alvás. Az kéne… nagyon az kéne. Ám a szemeim azonnal kipattantak, ahogy Rognus szavai kiabálásba fordultak. Olyan volt, mint egy kellemetlen ébresztés.
– Ajj, fogd már be… – Morogtam, ahogy a fejem is lüktetni kezdett. Azonban mindezek ellenére is, a kiszakadó csuklás komolytalanná tette az egész helyzetet. Hallottam még a többiek hangját, de most már csak annyi erőm volt, hogy a közevetlen környezetemre koncentráljak. Így hát a nővérkémnek sem ártott volna odabökni egy: bocsi, hogy kiittalak a pénzedből. Egyelőre azonban nem sikerült kinyitnom a számat, csak beletöröltem az alkoholtól ázott arcomat a bárd ingjébe.
Nem foglalkoztam már azzal, mi történik a többiekkel. Csak arra lettem figyelmes, hogy a nővérem már a szobáinkat ajánlgatja… és hogy én… én majd Madárkával alszom – na jó, nem egyedül. De ez már önmagában kellően veszélyes volt. Fojtogatónak éreztem az ingemet, ezért az ujjaimmal finoman megoldani kezdtem annak anyagát. Nem voltam igazán magamnál, nem is számított, hogy kivillan a mellkasom fehér bőre, hogy láthatják kirajzolódni a kulccsontomat az anyag félresiklásával. Meleg volt és fojtogatott.
– Miért van ilyen forróság… – A másik kezemmel már a nadrágomtól szabadultam volna, de nem voltak az ujjaim elég ügyesek. – Franc… – Morogtam.
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 2:39 am

Ethuil alapozó
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Felkuncogok Ezüstke lelkes tósztjára, amit a köpenyétől való heves megszabadulása és vajmi számomra kiérthetetlen motyogás zárásaként engedett az asztaltársaságunk körébe. Megemelem felé az egyik üres poharamat, melyet a következő momentumban kis híján reflexből el is hajítok, amint Rognus felénk célozza a sajátját. Ösztönösen húzom be a nyakamat, ám zilált, keszekuszán álló tincseimen még így is megérzem a szerencsétlen alkalmatosság szelét.
- A Holdanyácska szerelmére, én mégis miről tehetek? - kérem ki magamnak inkább megszeppenve, mint felháborodva, ugyanis az utóbbihoz energia kéne, amely minden egyes legurított felessel egyre nagyobb lelkesedéssel folyik ki a pórusaimon keresztül. Habár a szék hajigálásához lenne egy-két szavam, bölcsebbnek találom a hallgatást, és a feltörekedni kívánó vigyorom elkendőzését.
- Hogy mondod? Holmi halottakhoz hasonlítgatod ezt a csodát? - fordulok vissza Renhez - ki túlontúl józan a kompániánk átlagához viszonyítva -, egyre ügyetlenebb mozdulatokkal mutatva végig magamon. - Egye fene, elnézem neked meg annak az arcátlanul széles mosolyodnak – legyintek könnyelműen, elvigyorodva magam is, persze az ünneprontó képében megint csak Ezüstke tetszeleg, aki legnagyobb döbbenetemre velem akarja megitatni a balul sikerült dobását.
- Na, aztán jól megmutattad, miként kell dobni! - csattanok fel, ám mit lehet tenni, nagyot sóhajtva s az orrom alatt morgolódva kezdem sorban ledönteni a feleseket, amelyeknek az ízét már nem is érzem, pusztán a marást, ami kegyetlenül ostromolja a torkomat és a gyomromat. - Ó, hogy ezért mennyire foglak utálni – nyögök fel kelletlenül, miközben felpillantok rá a kínjaim közül, s látva, ahogyan érzéssel képen locsolja magát, rögvest megszépül az estém illetőleg a másnap gondolata.
- Pfff, látnod kellett volna magadat! - nevetek fel erőtlenül, mielőtt az asztalra könyökölve – vagy inkább félig ráfeküdve – figyelném tovább a játék végének alakulását. Hárman maradtak versenyben, s Deedra ismeretlen cimborája jóformán a semmiből megkerülve lép hozzám bizalmasan.
- Úgy nézek én ki, mint aki hkk… búsul? - egyenesedek fel megemelt szemöldökökkel. - Igazán szívhez szóló az aggodalmad, uram, ám szükségtelen – legyintem le, valahol, a mélyen eltemetett józanságomban feléledő gyanakvással, de miként el vagyok ázva, akár a székem háttámláján nyugvó zekém, nem tulajdonítok túl sok figyelmet a furcsaságnak. Lássuk be, már a versenyre is egészen nehezen tudok koncentrálni, minden lepergő másodperccel egyre inkább keringeni kezdenek a köröttem helyezkedő alakok és tárgyak, másrészt erőteljesen tartanom kell magamat ahhoz, ne rókázzam le az asztalt vagy bárki, aki túlzott közelségben akad hozzám.
Szóval, a legközelebbi, mire felfigyelek, az a Csalogányom buja hangja, melyre rendkívül elmés nevetésfoszlánnyal és mosollyal válaszolok. Aztán képszakadás, és valamiért azon kezdek ügyködni, hogy felkecmeredjek a helyemről, közben Rentől várva holmi istenek erejével felérő áldást. Fogalmam sincs, mit akarok tőle.
- Ki nyert? - bököm közbe a kérdésemet, bármiről is legyen éppenséggel szó.

Deedra Gindrian Kedvelte

Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 2:27 am
Mindenki & Csalogány


Ahogy elnézem kevesek bírják az éjszakai műszakot. Talán ez is egy jó dolog, talán kevésbé. Ki tudja. A távozó nő után intek azzal a kezemmel, amelyikkel Folrandír hátát simogattam, majd vissza is teszem. Szegény gyermek, nagyon rá jár a rúd. Mikor Henriatta feldobja az ötletet, kuncogom. Nem megy az éjszakázás a városiaknak. Egyfajta elégedettség tölti el káosz gyermekei vérében úszó lelkem.
Enyhén meglep a trubadúr kérése, de megtámaszkodva térdeimen oda hajolok hozzá.
-"Csak akkor adok neked, ha velem táncolsz,
Ha velem tancolsz, akkor hozzád jövök
Csak akkor adok neked, ha velem táncolsz,
Akkor bort és feleséget kapsz."
- énekelem halkan egy bujának mondható mosoly kíséretében.
Majd figyeltem ahogy öcsém megküzd az utolsó poharakkal és Cinegét választja bajtarsának. Ahogy tudom próbálom megtartani őket.
-Így van és köszi. - átnyujtom Henriettanak az összeget amit kellett és megérdeklődöm a két jómadár szobáját merre találom. Ha elmondja a duóra nézek, enyhén megcsóválva fejem.
-Akkor élnék a segitségeddel! -mosolygom a lovagra és öcsémre mutatok. Ha segít, addig magamhoz veszem Cinege alkohol aztatta felsőjét, valamint öcsém levedlett köpenyét.
-Ha gondoljátok, az öcsém és én alszunk a dalnoknál. Fel tudom ajánlani az öcsém és saját szobám nektek. Két külön szobáról van szó. - nézek hármojukra és egészítem ki magam, meg lesanditok Cinegére, hogy bánja e, ha így lenne.


Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Tanz mit mir


Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Asztalok - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
5 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Korall Vendégház-
Ugrás: